DarkVaults bygg(b)logg

DarkVaults bygg(b)logg

Tidigare projekt

Här kommer jag att presentera de lite mer unika projekten jag håller på med, stora som små. Eller om jag inte gör så mycket unikt kanske helt vanliga beställningar dyker upp.


Studio Total

Tidigare projektPosted by Markus Thu, May 31, 2012 22:55:27
Här är två jobb som jag gjorde i vintras som ligger lite utanför ramarna av vad jag normalt gör. Jag blev kontaktad av ett av Sveriges mest kända reklamkollektiv Studio Total. Har ni tråkigt föreslår jag att ni googlar dem lite, de är helt tokiga.
Anyway, det första jag gjorde åt dem var ett halvdussin portfoliemappar som de presenterar sitt material i. De är ganska stora, man får lätt plats med A3-papper i dem, så det gick åt en del läder.
Det andra var 10 st "knivfickor" att ha i bältet som de delade ut som promotion tillsammans med ritpennor och Moraknivar till Mora of Sweden. Jag fick uppdraget på en helg och de behövde dem levererade följande torsdag, så jag hade inte så mycket tid att lägga ner så mycket arbete som jag skulle velat göra, men jag blev nöjd med resultatet ändå.
Priser tänker jag låta vara osagda...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.